У Вінниці стало на десять муніципальних автобусів більше

КП “Вінницька транспортна компанія” презентувало нове придбання – 10 автобусів Otokar Kent з газовими установками, про це повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов на своїй сторінці у соцмережі.

Повідомляється, що вже від 9 вересня нові автобуси будуть курсувати за двома основними маршрутами: №32 «Сабарів – Залізничний вокзал» та №4 «Тяжилів (Лугова) – Барське шосе».

Завдяки використанню газових двигуні виробництва Великобританії потужність автобусу Otokar Kent складає 320 кінських сил. Машини сертифіковані в Євросоюзі.

“У перспективі плануємо взагалі відмовитись від дизельного громадського транспорту. Як ви знаєте, місто має отримати чергову партію цюріхських трамваїв, а також нові електробуси. Працюємо, щоб у Вінниці був найкращий громадський транспорт”, – сказав Моргунов.

Нагадаємо, нові автобуси КП “Вінницька транспортна компанія” планувала придбати у лізинг. Сума угоди не мала перевищувати 2 650 000 євро, а виплатити її обіцяли за 5 років. Відповідний дозвіл погодили в міській раді у лютому 2021 року.

Автобуси Otokar Kent C CNG розраховані на 28 сидячих та 59 стоячих місць, а також мають окреме місце для пасажира на візку. Салон оснащений системою кондиціювання, яка взимку може працювати на обігрів. Автобуси обладнані кондиціонерами та USB-зарядками. На кнопках також нанесено написи шрифтом Брайля.

За інформацією виробника, автобуси Otokar Kent CNG обладнані газовим двигуном, мають довжину 12 метрів та можуть перевозити до 101 пасажира. Переваги автобусів Otokar Kent CNG:

✅ газовий двигун виробництва Великобританії потужністю 320 кінських сил
✅ німецька коробка передач
✅ 2 камери зовні та 4 в салоні
✅ зарядки USB
✅ відкидний пандус для людей з інвалідністю
✅ система кнілінг, яка регулює нахил кузова в бік дверей, що дозволяє полегшити посадку і висадку пасажирів
✅ кнопки запиту зупинки з шрифтом Брайля
✅ додатковий захист кузова від корозії
Нагадаємо, компанія Otokar Ukraine 12-13 жовтня представить експозицію автобусів під час міжнародної вистаки Trans City & Parking 2021
Позначки: , , ,