Компанія Alstom та Державні залізниці Данії (DSB) разом представили громадськості повнорозмірну модель нових поїздів IC5 Coradia Stream.

 

У квітні 2021 року Alstom і DSB підписали рамкову угоду вартістю 2,6 мільярда євро на постачання 100 поїздів Coradia Stream та 15 років повного обслуговування.

 

Новий потяг IC5 базується на сучасному, низькопідлоговому, високопродуктивному електричному вагоні Coradia Stream (EMU) від Alstom. Він адаптований до вимог залізничної мережі Данії.

Потяг матиме п’ять вагонів місткістю 300 осіб, місцями для велосипедів і колясок і більше багажного відділення та інформаційних екранів, ніж існуючі поїзди DSB.

У кожному наборі буде три туалети, один з яких пристосований для інвалідних візків. Максимальна швидкість потягу 200 км/год.

 

 

 

 

 

Презентаційна повнорозмірна модель вагона IC5 оснащена сидіннями, столиками та іншими інтер’єрами та використовуватиметься для перевірки функціональності та дизайну поїзда різними групами зацікавлених сторін, включаючи клієнтів і персонал DSB.

Винятковий досвід подорожі та зручні сидіння є ключовими пріоритетами, які забезпечує дизайн інтер’єру поїзда IC5, що дозволяє клієнтам як відпочивати, так і працювати під час подорожі.

Новий дизайн пропонує покращені функції для пасажирів, такі як більший простір для столу, крісла з нахилом, окремі підлокітники, лампа для читання та зарядні пристрої на кожному сидінні.

 

Про це інформує CityTrans з посиланням на прес-центр Alstom

 

 

Позначки: , ,