Вже зовсім скоро компанія Otokar представить вашій увазі сучасні автобуси для міського, приміського й туристичного використання

Компанія Otokar є виробником перших у Туреччині електричних автобусів, які сьогодні вже успішно експортуються. Упродовж останніх 10 років компанія виділяє до 8% свого обороту на дослідження і перспективні розробки.

Міський

Kent C CNG – це економічне рішення для оптимізації вашого автопарку. Просторий та практичний, Kent C CNG доступний з 2 або 3 дверима, різної довжини та різної кількості місць, що дозволяє адаптувати його до ваших потреб.

Салон витончений, має сучасно оснащену зону водія, що відповідає усім сучасним ергономічним критеріям. Незалежна підвіска передніх коліс та використання технологій безпеки, таких як ABS, EBS та ASR, забезпечує плавний рух.

У вересні компанія Отокар Україна передала Вінницькій міській раді 10 автобусів Otokar Kent C CNG з двигуном на природному газі. Як це було – дивіться у відео!

 

Міжміський

Territo U може вміщувати до 63 пасажирів та оснащений полицями для багажу та багажними відсіками загальним об’ємом 5 м3.

Елегантний інтер’єр з LED освітленням та крісла зі змінним положенням спинки та шкіряними підголівниками. Подвійні центральні двері та зона для пасажирів з інвалідними візками, а також на вибір замовника платформа з механізмом підйому для спрощення доступу усіх пасажирів. Territo U оснащений оптимізованим та надійним силовим агрегатом, що забезпечує зменшення експлуатаційних витрат та економію пального.

Автобусом легко керувати, завдяки механічній або автоматичній (на вибір) трансмісії, та незалежній підвісці передніх коліс, що усуває вібрації від нерівних доріг.

 

Туристичний

Компактний. Надійний. Економічний. А ще – напрочуд комфортний та екологічний!

Тим туристам, які подорожуватимуть сучасним автобусом Otokar Navigo T особливо пощастило!

Чим ви зможете зацікавити туристів та які переваги отримаєте – дивіться у відео!

А з питань придбання звертайтеся до фахівців за тел.: (044) 496-00-00 або пишіть на електронну пошту: bus@atp.ua
Otokar.in.ua

 

Позначки: , , , , ,