Документ також передбачає можливість локалізації виробництва у Харкові.

6 жовтня у Харкові було підписано меморандум між містом та швейцарським виробником рухомого складу Stadler, спрямований на оновлення парку трамваїв у Харкові.

Як передає ЦТС, документ підписали в.о. міського голови Харкова Ігор Терехов, виконавчий директор Stadler CIS AG Олександр Люфт та віце-президент Stadler Group по Центральній Європі, гендиректор ЗАТ “Штадлер Мінськ” Філіп Бруннер.

Як було заявлено під час підписання, меморандум стосується спільної роботи щодо удосконалення та підвищення якості пасажирських перевезень міським транспортом Харкова.

Основна мета документу – підвищення комфорту та безпеки пасажирських перевезень, переорієнтація пасажиропотоків з автомобільного на електротранспорт, а також можливість локалізації виробництва у Харкові та створення нових робочих місць.

“Сподіваюся, що підписання меморандуму стане імпульсом до перетворення трамваїв у Харкові. Ми потребуємо того, щоб парк трамваїв був кардинально оновлений. І я сподіваюся, що Stadler буде у місті Харкові”, – заявив Ігор Терехов.

Нагадаємо, що сьогодні у Харкові також передбачено офіційну презентацію трамвая Stadler, наданого місту для тестування.

Позначки: , , ,