Компанія CAF представила свій план стратегічного розвитку до 2026 року на заході, який відвідав генеральний директор Хав’єр Мартінес Охінага та його головний фінансовий і стратегічний директор Айтор Галарза.

 

 

Під час заходу обидва підкреслили здатність компанії до трансформації протягом нещодавно завершеного стратегічного циклу 2016- 2021 року, а також стійкість CAF, коли справа доходить до вирішення складних завдань.

У 2016-2021 роках річний обсяг продажів зріс з приблизно 1,3 млрд до близько 3 млрд євро, а показник EBIT – з 112 млн до 165 млн євро.

Стратегічний план розраховано до 2026 року, і до того часу CAF Group має намір досягти річний обсяг продажів приблизно 4,8 мільярда євро, а EBIT – близько 300 мільйонів євро.

Компанія зосередить свою бізнес-стратегію на Європі, Північній Америці та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Діяльність компанії буде сконцентрована на чотирьох основних напрямках – бізнес-процеси, підвищення продуктивності праці, інновації та стійкість розвитку.

Згідно з планом розвитку, CAF Group націлена на реалізацію стратегії декарбонізації за рахунок розширення лінійки рейкового рухомого складу, що випускається, і автобусів на основі використання альтернативних джерел енергії, у тому числі електрики та водню, а також за рахунок автоматизації систем громадського транспорту, включаючи метро і трамвай.

Для досягнення поставлених завдань компанія планує інвестиції в обсязі приблизно 550-650 млн євро.

Про це повідомляє CityTrans з посиланням на інформацію прес-центру CAF Group.

Позначки: , ,