У рамках проекту «Цюрихські трамваї» у Вінницю прибули ще три трамваї «Tram2000» зі Швейцарії .

 

11 таких вагонів було отримано раніше. Всього до Вінниці має надійти 35 трамвайних вагонів «Tram2000».

 

У порівнянні зі звичними для вінничан «Mirage» та «Karpfen» ці трамваї мають більш комфортні умови для перевезення пасажирів, а також відрізняються певними технічними характеристиками.

 

У департаменті транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради зазначають, що перед тим, як вийти на маршрути трамваї мають пройти ряд технічних та юридичних процедур. Окрім того, їх необхідно адаптувати до вимог українського законодавства.

 

«Наразі працівники Вінницької транспортної компанії здійснюють заходи із адаптації цих вагонів до вимог українського законодавства. Перед виходом на маршрути трамваї мають пройти сертифікацію щодо вимог законодавства України, реєстрацію в інспекції електротранспорту, технічне обслуговування. Окрім того, на них ще потрібно встановити передні та задні повороти, стоп-сигнали, дзеркала заднього виду, в тому числі лівого, інформаційну систему та систему оплати проїзду. Робимо все для того, щоб влітку вони уже здійснюватимуть пасажирські перевезення на маршрутах нашого міста», – зазначає директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін.

Про це повідомляє CityTrans з посиланням напрес-центр  Вінницької міської ради

Позначки: , ,