Агентство відновлення продовжує поліпшувати логістику головними дорогами країни –  відремонтовано міст у Вінницькій та відкрито частину мосту у Житомирській області

 

На Вінниччині відремонтували 100-метровий міст через річку Сіб.

 

Відтепер транспорт може зручно і безпечно проїжджати мостом на маршруті з Вінниці в сторону Одещини. З міркувань безпеки місце розташування об’єкта не конкретизуємо, але його функціонування має велике значення для логістики у центрі країни.

 

До початку ремонту елементи мосту через річку Сіб, зокрема опори, були в аварійному стані. Це створювало небезпеку для учасників дорожнього руху, тому з минулого року проїзд для вантажівок був закритий. Об’їзний шлях становив 5 кілометрів. Водіям легкового транспорту доводилося чекати у заторах через реверсивний рух.

 

Протягом останніх 17 місяців міст розширили, полагодили опори та прогонову будову, влаштували освітлення, очисні споруди та нове покриття.

 

 

На Житомирщині відкрили перший відбудований проїзд мосту на трасі Київ – Чоп. Перехід через річку Дубовець на початку повномасштабного вторгнення потрапив під авіаудар, але встояв. Агентство відновлення ремонтує його частинами, щоб зберегти логістику однією з ключових доріг країни.

 

Рух транспорту перенаправили на відбудовану частину мосту і розпочали ремонтувати сусідній проїзд.

 

Про це повідомляє CityTrans з посиланням на інформацію Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України

 

Позначки: , ,