Міжнародна компанія ASBIS Enterprise передала 10 автомобілів швидкої допомоги в міста, які найбільше цього потребують: Краматорськ (2 автомобілі), Сєвєродонецьк (2 автомобілі), Дніпро (2 автомобілі), Миколаїв (2 автомобілі), Харків, Запоріжжя.

Про це повідомили на сайті компанії.

 

Автомобілі швидкої допомоги повністю укомплектовані спеціальним медичним обладнанням. Крім того, в кожен з автомобілів додано значну кількість  медикаментів, що є необхідними для надання невідкладної медичної допомоги на місцях.

 

«Ми продовжуємо допомагати Україні у цей нелегкий час. Наш наступний крок, який приблизить до перемоги – це доставка 10 авто швидкої допомоги містам, які найбільше цього потребують. Сьогодні наша діяльність спрямована на зниження гуманітарних ризиків. Для нас велика честь передати в міста Східного регіону автомобілі, укомплектовані спеціальним медичним обладнання, які допоможуть зберегти ще більше життів. Ми вдячні кожному, хто захищає та обороняє нашу країну. Разом до перемоги» — директор компанії АСБІС-Україна, Віталій Мельниченко.

Компанія ASBIS Enterprise – дистриб’ютор комп’ютерної техніки та комплектуючих, споживчої електроніки та техніки. В Україні представлена компаніями АСБІС-Україна, Breezy Україна, iOn та iSupport.

 

Раніше, у квітні 2022 року, компанія передала 10 автомобілів швидкої допомоги, які вже понад місяць рятують життя людей у Чернігові, Харкові, Донбасі та Миколаєві.