Компанія представила черговий модернізований електропоїзд для столичної агломерації.

В АТ “Укрзалізниця” повідомили про завершення оновлення рухомого складу для кільця Kyiv City Express.

 

4 серпня, компанія представила десятий оновлений електропоїзд, який буде використовуватись для пасажирських перевезень на маршруті Київської кільцевої електрички.

 

Як відзначили в УЗ, оновлений рухомий склад інклюзивний, пристосований для перевезення пасажирів з дітьми та людей з інвалідністю. Також в ньому враховані побажання велосипедистів – тримачі для велосипедів тепер обладнані спеціальними м’якими накладками.

 

За словами голови правління перевізника Олександра Камишіна, оновлювати парк міських електричок почали з 24 березня, коли у Києві запустили рух з правого на лівий берег Дніпра. Відтоді поставили за мету повністю оновити парк електропоїздів, які курсують на кільці Kyiv City Express.

 

“Для нас це важливо ще й тому, що ми даємо завантаження своєму заводу, який робить цю модернізацію, беручи старі електрички і модернізуючи їх, випускає те, що не соромно людям дати в користування. У нас кожна модель покращується, кожна модель трішечки чимось відрізняється, десь добавили велосипедні тримачі, десь добавили місця для людей з обмеженою мобільністю, десь прибрали пороги, десь добавили для пеленання дітей окремі тримачі. Головне, ми намагаємося в кожній моделі щось покращити, зберігаючи новий формат”, — наголосив Олександр Камишін.

Надалі планується оновити парк приміських електропоїздів, зазначив очільник “Укрзалізниці”.

 

 

                                           Джерело (частково): Суспільне