Через бойові дії на території області пошкоджені 680 км державних доріг та було обірвано автомобільних зв’язок через 25 штучних споруд. Від часу деокупації області дорожнє господарство активно працює над забезпеченням транспортного сполучення для покращення гуманітарної ситуації.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомила про розпочаті роботи з асфальтування дороги М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ. На певних ділянках траси проведений ямковий ремонт – закриті окремі вибоїни. Додатково на окремих ділянках аварійний ремонт проводиться “картами”.

 

 

Про відновлення транспортної мережі області щодня звітує пресслужба Чернігівської РДА.

 

За 8 червня дорожниками проведено в області зазначені нижче роботи.

 

На дорозі Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів подовжили ямковий ремонт та відновили 688 кв. метрів покриття.

 

Активні роботи провели на трасі М-02 Кіпті — Глухів — Бачівськ. На одній з ділянок ліквідували вибоїни та відремонтували 205 кв. метрів. Ще на одній — провели аварійний суцільний ремонт. На двох ділянках здійснено фрезерувння покриття для подальшого ремонту. Тривають роботи на під’їзді до одного зі зруйнованих мостів — там сформували основу дороги з ґрунту та щебенево-піщаної суміші.

 

На автошляху М-01  Київ — Чернігів продовжили роботи з бетонування конструкцій одного з пошкоджених мостів. Ще на одній ділянці цієї ж траси гарячим асфальтобетоном відновили 175 кв. метрів покриття.

 

Ще 439 кв. метрів покриття відремонтували на дорозі Р-82 Сосниця — Короп — Поліське.

 

На трасі Н-27 Чернігів — Мена — Сосниця — Грем’яч дорожники провели ямковий ремонт на площі 173 кв. метри, а на іншій ділянці — аварійний суцільний ремонт.

 

На дорозі Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів цього дня вклали щебенево-піщану суміш на одному з відрізків.