Із 1 вересня у Хмельницькому в тролейбусах перейдуть на електронні проїзні квитки. Паперові квитки діятимуть до кінця серпня. Мешканців Хмельницького просять завчасно придбати транспорті картки для проїзду.

 

«Серпень 2022 року – останній місяць, коли діють паперові проїзні квитки! З 1 вересня 2022 року у місті Хмельницькому відбудеться повний перехід на електронні проїзні. КП «Електротрнас» звертається з проханням завчасно придбати електронні квитки (транспортні картки чорного кольору), аби вже з 25 серпня 2022 року мати можливість їх поповнити на вересень», – йдеться у повідомленні міськради.

За словами заступника міського голови Миколи Ваврищука, новий формат проїзних квитків має ряд переваг.

 

«Електронний квиток – це дуже економний спосіб пересування. По-перше – зручно. По-друге, не потрібно щомісяця купувати новий, достатньо лише один раз придбати електронний квиток і щомісяця, до першого числа, його поповнювати. По-третє, можна відстежувати поїздки, що є зручно для батьків, коли вони можуть по дитячому проїзному подивитися куди та скільки разів дитина їздила, в якому транспортному засобі. Це можна відстежувати в додатках, які сьогодні запущені в Хмельницькому: це «Хмельницький щодня новий» і «Електронний квиток», – зазначив Микола Ваврищук.

Вартість поповнення проїзних місячних квитків така:

  • учнівського проїзного квитка – 100 грн
  • студентського проїзного квитка – 135 грн
  • громадянського проїзного квитка – 260 грн

                              Фото: Суспільне Хмельницький

 

В «Електротрансі» додають: Електронні квитки оранжевого та салатового кольорів можливо поповнити за пільговими тарифами «учнівський» та «студентський». Проїзд за вказаними пільговими тарифами можливий за наявності підтверджувальних посвідчень студента чи учня. Чорну картку можна поповнити за тарифом проїзного квитка «громадянський».

 

 

Фото: Електротранс Хмельницький