Служба автомобільних дорог (Укравтодор) продовжує реалізацію міжнародного проєкту «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні».

Цього року значну увагу зосереджено на останньому об’єкті – на автомобільній дорозі Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська. Довжина дороги сягає 53 км і включає чимало мостових переходів, на яких також передбачено капітальний ремонт.

 

 

 

Напередодні мостовики розпочали роботи з відновлення мостового переходу на автомобільній дорозі Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська у селі Річки. Переправа зведена ще у 1962 році. Відтоді жодні роботи з реконструкції чи капітального ремонту моста не проводилися. Проїзд транспорту забезпечували шляхом ліквідації аварійної ямковості на проїзній частині.

 

Після проведення ремонтно-будівельних робіт, споруда відповідатиме європейським стандартам за якістю виконаних робіт та убезпеченню безпеки дорожнього руху.

 

Наразі мостовики проводять демонтаж зруйнованих елементів мосту. На час проведення ремонтних робіт споруди залишимо тільки переправу для пішоходів. Для автомобілів організовано об’їзд.

 

Про це повідомляє CityTrans з посиланням на Укравтодор

 

Позначки: , , , ,