На Київщині біля села Демидів зруйновано міст через річку Ірпінь, повідомляє у телеграмі Київська обласна військова адміністрація.

«За попередньою інформацією, одна людина загинула, двоє поранено. Постраждалим надається кваліфікована медична допомога. На місці працюють рятувальники та екстрені служби», – йдеться у повідомленні.

У поліції Київської області повідомили, що обставини руйнування мосту з’ясовують. На місці події працювали правоохоронці, вибухотехніки, задіяно криміналістичну лабораторію, а також рятувальників та екстрені служби.

 

 

Голова Димерської територіальної громади Володимир Підкурганний у коментарях до свого посту в Facebook уточнив, що причиною руйнування мосту стала детонація через блискавку.

 

Пізніше заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко написав у Telegram, що блискавка влучила в автомобільний міст, “через це відбулася детонація вибухового пристрою”.

 

Наразі рух транспорту через міст припинено.

 

Зазначається, що легковий транспорт може рухатись дорогою М-07 Київ-Ковель-Ягодин. Вантажним транспортним засобам масою понад 10 тонн варто скористатись альтернативним маршрутом об’їзду.