У Києві сьогодні доступні сервіси прокату велосипедів та електросамокатів. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

 

«Нещодавно я звертався до бізнесу із закликом відновити прокат електросамокатів та велосипедів. Вже сьогодні для прокату доступні наступні сервіси: Bolt, Bike NOW та veliki.ua. І я дякую бізнесу за те що оперативно відгукнулися на заклик, і сьогодні кияни можуть долати короткі відстані у місті, скориставшись ними», – сказав Микола Поворозник.

  • За повідомленням veliki.ua прокати велосипедів в Києві працюють на ВДНГ та на базі магазинів біля м. Святошин та м. Позняки.
  • З 1 квітня сервіс із прокату велосипедів правим берегом Києва відновила й компанія Bike NOW, яка обіцяла невдовзі не тільки «запустити лівий берег», а й розширити свій сервіс шляхом запровадження прокату роверів в інших містах країни. Для цього компанія уже зараз розшукує партнерів у Дніпрі, Івано-Франківську, Луцьку, Ріному, Тернополі, Ужгороді, Черкасах, Чернівцях та Запоріжжі.
  • 7 квітня про своє повернення в столицю заявила естонська Bolt. На прокат діятимуть знижені ціни. Оренда самокатів буде недоступною під час комендантської години.

 

«Ми запускаємо послугу прокату електросамокатів у такий скрутний для всіх час, щоб продемонструвати нашу підтримку киянам і надати їм додатковий та зручний спосіб пересування на короткі відстані», — наголосив керівник напряму з розвитку шерінґових сервісів компанії Bolt в Україні Антон Мілка