З 24 квітня у Дніпрі заборонили рух автомобілів з гучним вихлопом. Відповідне розпорядження було ухвалено міською комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Норма діятиме до завершення воєнного стану.

Гучні звуки машин лякають мешканців міста, оскільки ревіння моторів найчастіше асоціюється з прильотом ракет і заважає адекватно оцінювати ситуацію.

 

«Коли в нашій країні йде війна і поки вся наша нація бореться з ворогом, окремі персонажі мають необережність влаштовувати перегони на їх «швидкісних» машинах по місту. Навіть під час комендантської години», – написав заступник мера м. Дніпра Михайло Лисенко.

Лисенко також запевнив, що автомобілі порушників, у разі їх зупинення патрульною поліцією, будуть вилучені для потреб ЗСУ. Відповідне розпорядження було передане до виконання до органів поліції.

 

«Зупинила вас патрульна поліція, помахайте рукою вашій машині. Можливо ви її зможете побачити у Донецькій чи Луганській області під управлінням наших ЗСУ», – сказав він.

Джерело фото: avtoshark.com