На початку 2023 року в результаті злиття операторів Thalys та Eurostar, компанія Eurostar Group представила свій оновлений бренд у Брюсселі.

 

З жовтня 2023 року всі поїзди обох компаній будуть доступні в одному додатку та на сайті, тобто в одній системі бронювання. Також буде створена спільна програма лояльності. Це має суттєво полегшити пересування за такими маршрутами (поки що обслуговують два перевізники), як Кельн – Лондон чи Кельн – Амстердам.

 

В єдиному фірмовому стилі буде оформлено 25 поїздів Eurostar та 26 Thalys.

 

Рішення відмовитися від колишнього бренду Thalys на користь єдиного на основі бренду Eurostar прийнято через те, що останній має високий ступінь впізнаваності як на європейському, так і на глобальному рівні.

 

«У 2030 році ми маємо намір перевезти 30 мільйонів пасажирів і стати одним із лідерів екологічних подорожей у Європі», — сказала генеральний директор Eurostar Гвендолін Казенаве.

Оператор розраховує на збільшення туристичного потоку між Англією та Францією та до Нідерландами. Також у 2024 році має стартувати п’ята пара сполучень на маршруті Лондон-Амстердам

 

Про це повідомляє CityTrans з посиланням на Rynek Kolejowy.

Позначки: , , , , ,