У Полтаві уклали договір на реконструкцію злітно-посадкової смуги аеропорту за 1,5 млрд. грн. з турецьким «Onur Construction International»

Департамент будівництва, містобудування і архітектури Полтавської ОДА підписав договір на реконструкцію аеропорту «Полтава». Роботи замовили турецькому підряднику «Onur Construction International», який будує в області дороги. Тендер на реконструкцію аеродромного комплексу ПОКП «Аеропорт-Полтава», що в селі Супрунівка, область оголосила 31 грудня минулого року. Очікувану вартість робіт тоді виставили на рівні 1,54 млрд грн.

 

За умовами тендеру, до кінця цього року підрядник має провести підготовчі роботи, улаштувати аеродромне покриття, системи світлосигнального обладнання та метеорологічного забезпечення польотів, радіомаяки системи посадки, навчально-тренувальний полігон, трансформаторні підстанції, агрегатні, автодороги та майданчики, мережі зв’язку та сигналізації, мереж і споруд водопостачання та каналізації, виконати вертикальне планування та благоустрій й озеленення території.

Після закінчення робіт «Onur Construction International» має надати 10-річну гарантію. Улаштування терміналу умовами цього тендеру не бередбачено.