Сьогодні у Львові Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков та Міністр торгівлі Турецької Республіки Мехмет Муш підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо відбудови інфраструктури, який передбачає участь турецької сторони у відновленні України.

Про це повідомило Міністерство інфраструктури України.

 

При підписанні Меморандуму Олександр Кубраков підкреслив, що турецький бізнес має великий досвід у будівництві доріг та мостів в Україні. Зокрема це стосується побудови Запорізького та Кременчуцького мостів.

 

«Ми знаємо турецький бізнес як надійного партнера, тому розраховуємо, що уже зовсім скоро вийдемо на конкретні практичні результати спільної відбудови.

Вже найближчим часом буде створена спільна робоча група щодо питань відбудови, де будемо опрацьовувати механізми залучення турецьких інвестицій, а також розвивати конкретні проєкти для співпраці», – зазначив Міністр інфраструктури.

Передбачається, що турецькі бізнес та державні структури зможуть розвивати конкретні проєкти відбудови, а також надавати консультаційну та технічну допомогу.

 

Фото: Офіс Президента України