Після очищення покриття планують приступити до аварійного ремонту пошкоджених ділянок дороги, ремонту огорожі та автопавільйонів, заміни дорожніх знаків.

На Харківській кільцевій дорозі тривають роботи із забезпечення проїзду навколо міста. Про це йдеться у повідомленні Укравтодору.

 

Роботи виконуються на відрізку від П’ятихатської транспортної розв’язки в бік Роганського житлового масиву, а також на дорозі М-20 Харків – Щербаківка в районі Екопарку.

 

 

«Харківська кільцева дорога є стратегічно важливим транспортним коридором для міста, вона складається з відрізків 5 державних доріг загальною протяжністю 82 км. Минулого року відновили дорожнє покриття на 3-х ділянках загальною протяжністю понад 55 км. Завершити ремонт Харківської окружної дороги планували цього року, але через повномасштабне військове вторгнення росії в нашу країну всі інфраструктурні об’єкти на паузі», – йдеться у повідомленні.

Сьогодні спецтехніка та шляховики очищують вже розміновані ділянки дороги від залишків техніки, сторонніх предметів і бруду. Після ретельного прибирання та очищення дорожнього покриття, дорожники приступлять до аварійного ремонту уражених ділянок дороги, ремонту бар’єрної огорожі та автопавільйонів, заміні дорожніх знаків, панування узбіч тощо.

 

До робіт залучено близько 20 осіб та 10 одиниць техніки.

 

Фото: Укравтодор