Український R&D-центр Lyft стане одним із найбільших у Європі.

Українська делегація під час візиту до США зустрілася із співзасновником та президентом компанії Lyft Джоном Зіммером, про це повідомив міністр цифровізації Михайло Федоров. 
Близько 95% жителів населення США користуються мобільним застосунком компанія Lyft, що об’єднує прокат автомобілів, велосипедів, моторолерів та транзит. Сервіс дозволяє переміщуватися машинами на третину дешевше, ніж звичайним таксі, за рахунок того, що є можливість знайти попутників: «your friend with a car» (ваш друг з машиною).
Україна зацікавила Lyft своїми розробниками та інженерами. Очікується, що український R&D-центр Lyft стане одним із найбільших у Європі. Наразі компанія набирає команду інженерів.
В Україні працює понад 220 тисяч IT-спеціалістів. Саме талант наших інженерів та цифровізація держави сприяли рішенню Lyft відкрити R&D-центр в Україні. Пишаємось тим, що такі інноваційні компанії відзначають високу кваліфікацію українських IT-спеціалістів та високорозвинений IT-сектор, – розповів М. Федоров.
Також сторони обговорили деталі співпраці та залучення компанії до Дія City.
Lyft розглядає можливість стати резидентом Дія City — однієї з найкращих податкових систем для IT у світі, яку ми запускаємо. Це дозволить компанії вести бізнес в Україні за комфортними, зрозумілими умовами та масштабувати тут свою присутність.
Позначки: , , , ,