Тролейбусний парк міста налічуватиме 35 тролейбусів виробництва луцького автозаводу “Богдан”.

ДП “Автоскладальний завод № 1” повністю виконало договір про постачання 19 тролейбусів “Богдан Т70117” до Сум. Про це пише ЦТС.

10 грудня з Луцького автозаводу було відвантажено останній тролейбус “Богдан Т70117” із замовленої партії загальною кількістю 19 одиниць.

Зазначається, що 23 червня 2020 року між ДП “Автоскладальний завод № 1” та комунальним підприємством Сумської міської ради “Електроавтотранс” було підписано договір про постачання 19 одиниць тролейбусів “Богдан Т70117”.

Тролейбуси місто придбало у рамках реалізації спільного з Європейським інвестиційним банком Проекту “Міський громадський транспорт України”.

“Богдан Т70117” – це 12-метровий низькопідлоговий тролейбус, призначений для міського користування, із загальною пасажиромісткістю 105 осіб, з них 34 місця для сидіння.

“Тролейбус зручний у використанні для пасажирів пріоритетної категорії, оскільки він обладнаний спеціальним відкидним пандусом, а також кріпленням для фіксації візка в салоні”, – йдеться у повідомленні.

Тролейбусний парк міста Суми налічуватиме 35 тролейбусів виробництва луцького автозаводу “Богдан”.

Нагадаємо, у серпні поточного року ДП “Автоскладальний завод №1” виконав контракт на постачання 40 нових дванадцятиметрових тролейбусів “Богдан Т70117” до Полтави.

Позначки: , , , , ,