Stadler та оператор міського транспорту Мілана Azienda Transporti Milanesi S.p.A. (ATM) підписали ще одну рамкову угоду про поставку до 25 трамваїв середньої місткості і до 25 трамваїв великої місткості типу TRAMLINK для міста Мілан  та розширену гарантію на 5 років на кожен транспортний засіб.

 

Під час першого замовлення компанія ATM замовила 14 транспортних засобів великої місткості, які будуть фінансуватися з фонду PNRR (Національний план відновлення та стійкості). Чотирнадцять транспортних засобів буде доставлено до 30 червня 2026 року.

 

Трамваї середньої місткості схожі на трамваї, які будуть поставлені згідно з рамковою угодою, підписаною в 2020 році, і які Stadler зараз виробляє. Вони складаються з трьох модулів і мають довжину близько 25 метрів. ATM вже замовив 60 із 80 трамваїв, на які поширюється ця рамкова угода. Перша одиниця прибула до Мілана 1 грудня 2022 року і зараз проводить випробування трамвайної мережі міста.

 

Високопродуктивна версія TRAMLINKs заснована на вищезазначеному, але має п’ять модулів і довжину 35 м. Вони двонаправлені та мають привабливий відкритий інтер’єр, обладнаний двома спеціальними зонами для користувачів інвалідних візків.

 

Безбар’єрна низька підлога та чотири двері з кожного боку дозволяють пасажирам легко та швидко здійснювати посадку та висадку, що скорочує час зупинки. Крім того, інноваційні візки дозволяють трамваям плавно рухатися у вузьких поворотах. Це значно знижує шум.

 

Особливу увагу приділено безпеці пасажирів, водіїв та пішоходів. Ергономічна кабіна водія забезпечує максимальний огляд для водія. Крім того, TRAMLINK оснащено пристроєм запобігання зіткненням, який може втрутитися, коли виявляє потенційну ситуацію зіткнення з пішоходами, автомобілями чи іншими перешкодами. Відсутність камер сліпих зон гарантує безпеку в усьому трамваї.

 

Про це інформує CityTrans з посиланням на прес-центр Stadler

 

Позначки: , ,