Stadler і швейцарський оператор Transports publics de la région lausannoise підписали контракт на постачання 10 нових трамваїв TRAMLINK, які будуть використовуватися на новій трамвайній лінії між Лозаннею та Рененсом. Контракт також передбачає постачання запасних частин та спецтехніки.

Вже шість трамвайних операторів у Швейцарії обрали TRAMLINK компанії Stadler. З минулого року вони працюють у Лугано, а незабаром почнуть працювати в кантоні Аргау, Базелі та Берні. Інноваційні низькопідлогові, багатошарнірні трамваї великої місткості оснащені інноваційним візком зі справжньою віссю, що гарантує тиху та комфортну поїздку і максимальну кількість місць над візками. Це буде перший TRAMLINK зі стандартною колією в Швейцарії.

 

 

Нові трамваї  Лозанни повністю доступні. Вони пропонують світлі, просторі, безбар’єрні купе з широкими проходами. Мають три багатофункціональні зони біля дверей з місцем, зарезервованим для інвалідних колясок, колясок і велосипедів. Вісім двостулкових дверей з кожного боку, з розсувною сходинкою для уникнення щілин між платформою та трамваєм забезпечують швидкий та безпечний пасажиропотік. Ексклюзивний дизайн салону, а також повна звуко- та теплоізоляція нових трамваїв та ефективна система кондиціонування гарантують комфорт та безпеку пасажирів. При довжині майже 45 м і ширині 2,65 м вони пропонують велику місткість пасажирів до 316 осіб.

Оптимізована, надзвичайно легка, високоміцна конструкція з нержавіючої сталі відповідає високим вимогам до конструкції без шкоди для ваги та забезпечує найкращий захист для пасажирів і водія. Оптимальна видимість у всіх напрямках для водія забезпечує максимальну безпеку в непередбачуваних міських умовах. Конструкція передньої частини автомобіля покращує захист пішоходів.

Ансгар Брокмайер, виконавчий віце-президент із продажу та маркетингу , заступник генерального директора Stadler Group, зауважив:

 

«Ми дуже пишаємося тим, що Лозанна, твердо віддана екологічно чистій та стійкій мобільності, вибрала наш інноваційний транспортний засіб TRAMLINK для своєї першої трамвайної лінії. Пасажири та водії можуть насолоджуватися безпечною та комфортною поїздкою, а мешканці оцінять відсутність шуму. TRAMLINK — це повністю доступний транспортний засіб, який особливо привабливий для міського руху».

 

Про це пише CityTrans з посиланням на Kurier Kolejowy.

Позначки: ,