На Харківщині розпочато роботи з капітального відновлення 9 мосту. Виконуються роботи з демонтажу пошкодженої конструкції та влаштовуються будівельні майданчики.

 

Штучна споруда була зруйнована у лютому 2022 року. Відновлення мосту полегшить логістичне та військове сполучення з Донецькою областю, а також спростить маршрут для мирного населення.

 

Задля нормальної логістики в Харківській області проводяться роботи з капітального відновлення 9 зруйнованих мостів. На деяких об‘єктах вже влаштовують опори та прогонові будови споруд.

 

 

 

 

Загалом, в результаті повномасштабного військового вторгнення, у Харківській області було зруйновано 25 мостів, які перебувають на балансі Служби відновлення. Дорожники забезпечили проїзд 23 тимчасовими переправами.

 

Також триває експлуатаційне утримання мостів і шляхопроводів Харківщини. Роботи виконуються на 7 спорудах, щоб забезпечити безперебійний та безпечний проїзд.

 

 

 

 

Роботи наразі проводяться на автомобільних дорогах: Р-46 Харків – Охтирка, М-03 Київ – Харків – Довжанський, М-29 Харків – Красноград – Перещепино, М-26 Чугуїв – Мілове.

 

Зокрема триває відновлення елементів огородження, ремонт деформаційних швів, відновлення захисного шару бетону тощо.

 

Про це інформує CityTrans з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області

 

Позначки: , , ,