Рух тимчасовим мостом на маршруті Т-14-02 Східниця – Пісочна у Львівській області відкрито. Перший транспорт поїхав переправою acrow/bailey поблизу села Раневичі Львівської області.

 

На минулому тижні підрядна організація змонтувала металевий 27-метровий міст через річку Солониця. Цей міст Агентство відновлення отримало від Адміністрації державних матеріальних резервів Чеської Республіки як гуманітарну допомогу.

 

Рух тимчасовим мостом відкрили максимально оперативно. Проїзд дозволено і легковому, і вантажному транспорту. Рух у реверсивному порядку регулюють світлофори з обох боків переправи.

 

 

 

Дорога Т-14-02 Східниця – Пісочна з’єднує Львів з бальнеологічними центрами Трускавець та Східниця,  відповідно обслуговує чималий трафік транспорту. На початку 2023 року одна з балок аварійного мосту поблизу села Раневичі обвалилася. Задля безпеки руху проїзд мостом було перекрито і транспорт перенаправили в об’їзд вулицями міста Дрогобич.

 

Завдяки тимчасовому мосту водіям не доведеться долати додаткові 7-8 кілометрів, а вулиці Дрогобича буде звільнено від потоку вантажного транспорту.

 

Про це повідомляє CityTrans з посиланням на інформацію Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України

 

Позначки: , , ,