Громадяни України можуть безкоштовно подорожувати 2 класом потягами категорії економ TLK та ІC PKP Intercity у внутрішньому транспорті. Проїзд здійснюється на підставі будь-якого документа, що підтверджує громадянство України.

З 26 лютого цього року громадяни України після перетину польського кордону можуть безкоштовно подорожувати 2 класом потягами PKP Intercity категорій економ TLK та IC на території Польщі, включаючи пересадки на наступні внутрішні сполучення перевізника зазначених категорій. Перед поїздкою пасажири повинні отримати безкоштовний квиток у касі або у кондуктора.

Ми, як залізничники, чудово розуміємо свою соціальну місію, тому й прийняли таке рішення. Ми готові зміцнювати зв’язки. Ми постійно відстежуємо пасажиропотоки і підтримуємо  зв’язок з Укрзалізницею – зазначив президент правління PKP Intercity Марек Хранюк.

PKP Intercity здійснює сполучення між Польщею та Україною згідно з діючим розкладом. Перевізник готовий посилити сполучення на внутрішніх ділянках. Додаткові співробітники PKP Intercity, які знаходяться на залізничному вокзалі в Перемишлі, у т.ч. координують реалізацію перевезень, керують пасажиропотоком та допомагають оформити проїзд.