Місія інспекторів – безпека пасажирів та збереження доріг, разом з формуванням прозорого ринку пасажирських та вантажних перевезень.

11 лютого завершився всеукраїнський проєкт добору нових інспекторів Укртрансбезпеки, який тривав з 18 жовтня 2021 року. За чотири місяці з 1824 кандидатів до випуску з Академії дійшло 147 осіб, повідомили в Державній службі України з безпеки на транспорті (ДСБТ).
Голова Укртрансбезпеки Євген Зборовський на урочистій церемонії випуску заявив:
«Сьогодні ми завершили ключовий етап перезавантаження Укртрансбезпеки. Нові інспектори – це мотивовані, чесні, підготовлені фахівці, які забезпечені усім необхідним для ефективного виконання функцій державного контролю. Місія нових інспекторів – це безпека пасажирів та збереження доріг, разом з формуванням прозорого ринку пасажирських та вантажних перевезень.».
Навчання інспекторів Укртрансбезпеки було організовано за фінансової підтримки проєкту «Подальша підтримка імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та Національної транспортної стратегії в Україні» (ASSIST2), що фінансується Європейським Союзом.
У ДСБТ підкреслили, що під час добору інспекторів конкурсні комісії нікому не робили жодних винятків та не підганяли кількість відібраних кандидатів до кількості вакансій.
Саме тому залишилось ще 16 вакансій інспекторів у Херсонській, Миколаївській та Одеській областях. Тут оголошено повторний добір, прийом документів триває до 13 лютого.
Для участі необхідно заповнити онлайн-анкету: https://www.dsbt.info
Позначки: , ,