Це вже третя партія гуманітарної допомоги німецької ініціативи Water4Ukraine.

У Львів 21 грудня прибула ще одна партія гуманітарної допомоги з Німеччини, яку зібрали в рамках ініціативи Water4Ukraine.

Працівники німецьких водоканалів привезли п’ять автомобілів та технічне обладнання. Усе це передадуть постраждалим від війни водоканалам України для налагодження їх операційної діяльності, про це йдеться в повідомленні на сайті Львівської міської ради.

У ЛМКП “Львівводоканал”, виконує функції координаційного центру та скеровує допомогу туди, де вона найбільше потрібна, зауважили:

“Чотири доби наші німецькі колеги переправляли через кордон п’ять автомобілів та технічне обладнання, необхідне для налагодження операційної роботи водоканалів України. Зауважимо, що люди, які перевозять техніку, – це звичайні працівники німецьких водоканалів. Вони витрачають свій вільний час для того, щоб допомогти нам. Ми щиро дякуємо німецькому народу та усім причетним до Water4Ukraine за ініціативність і небайдужість до наших проблем”.

0001

На сьогодні, в межах ініціативи Water4Ukraine для українських водоканалів привезли вже 10 одиниць техніки. Ініціативу започаткував начальник відділу корпоративних комунікацій та стратегічного маркетингу приватної компанії об’єднаних комунальних послуг міста Вупперталь Ельмар Тієн. Її підтримує також Асоціація комунальних підприємств Німеччини і Міністерство економіки та фінансів Німеччини. Вони збирають кошти, шукають донорів і передають необхідну техніку.

0002

0003

 

Позначки: