На Дніпропетровщині знову запустили маршрути Дніпро-Павлоград, Павлоград-Тернівка, Павлоград-Першетравенськ, Дніпро-Кривий Ріг та Дніпро-Верхніднепровськ. Уточнити розклад можна на автостанціях.

«В області працюють міжміські та приміські перевезення. Але кількість маршрутів та транспорту скоротили – через зменшення пасажиропотоку. З Дніпра їздять автобуси в Кам’янське, Новомосковськ, Перещепине, Солоне, Магдалинівку, Царичанку, Покровське – та у зворотному напрямку. З 16 березня відновлюють рух між іншими містами області. Поки що – у тестовому режимі.», – сказав начальник управління транспорту Дніпропетровської ОВА Михайло Варакута.

В області продовжує роботу громадський транспорт. Так, у Дніпрі працюють усі 35 маршрутів електротранспорту та 83 – автобусні. Тимчасово скасували декілька автомаршрутів, які повністю дублюють тролейбусні та трамвайні. Це 10% від їхньої загальної кількості, повідомили у Дніпропетровській ОВА.

 «У Дніпрі щодня на маршрутах – 400 автобусів та 106 тролейбусів. Перевезення здійснюють і 124 трамвайні вагони та 5 потягів метрополітену», –  зазначив директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Ігор Маковцев.