Причиною скасування вказано відхилення всіх заявок на участь в тендері.

Міськрада Миколаєва скасувала тендер на закупівлю нових автобусів з низькою підлогою на орієнтовну суму до 4,5 млн євро в рамках програми “Міський громадський транспорт України“, що реалізується спільно з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ), свідчить оголошення в онлайн-версії Офіційного вісника ЄС, повідомляє ЦТС.

Причиною скасування вказано відхилення всіх заявок на участь в ньому.

Архівне фото

Тендер на закупівлю автобусів був оголошений у березні поточного року, планувалася закупівля автобусів довжиною від 8,8 до 9,5 м, включаючи основні і витратні запчастини, обладнання та інструменти для обслуговування і ремонту, і супутні послуги. Розкриття тендерних пропозицій відбулося 31 травня.

За інформацією корпорації “Еталон”, Чернігівський автозавод якої подав заявку на участь в тендері, заявку також подав український дилер Мінського автобусного заводу – компанія “Сучасні вантажівки”.

Як зауважують в корпорації, за оголошену ціну ЧАЗ запропонував 74 автобуса у порівнянні з 46 машинами другого учасника.

У той же час міськрада Миколаєва повідомила, що під час наради в міністерстві інфраструктури 5 липня, в якому брав участь мер Миколаєва Олександр Сенкевич, було розглянуто питання закупівлі автобусів Миколаєвом.

“Переможцем за всіма вимогами тендеру виходить представник компанії МАЗ в Україні. Однак через санкції, накладені Європейським Союзом на білоруські підприємства, було прийнято рішення оголосити новий тендер і запросити більше учасників”, – повідомили в міськраді.

Позначки: , , ,