КП “Київпастранс” оголосило тендер на закупівлю 137 низькопідлогових тролейбусів з очікуваною вартістю 1,62 млрд гривень.

Комунальне підприємство “Київпастранс” має намір закупити 65 тролейбусів довжиною понад 11,9 метра з низьким рівнем підлоги (100% площі салону пасажирів, що стоять), пристосованих для обслуговування осіб з інвалідністю, та 72 тролейбуси довжиною понад 18,5 метрів із низьким рівнем полу (100% площі салону для пасажирів, що стоять), пристосованих для обслуговування осіб з інвалідністю. Про це свідчать дані в системі публічних закупівель ProZorro, повідомляють Українські Новини.

Ілюстративне фото 

За умовами тендеру тролейбуси повинні бути виготовленими не раніше 2021 року, мати можливість автономного ходу не менше 20 км, пневматична система підвіски повинна забезпечувати функцію нахилу до зупинки та тролейбуси повинні бути обладнаними системою відеоспостереження.

Крім цього, тролейбуси мають бути оснащені контролем кліматичних установок, автоматичною системою підрахунку й обліку пасажирів із можливістю відстеження місцезнаходження тролейбуса в режимі реального часу, автоматизованою системою оплати проїзду та кондиціонерами (салон і кабіна водія тролейбуса).

Термін постачання – до 31 грудня 2022 року.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 30 грудня 2021 року, аукціон призначений на 4 лютого 2022 року.

У грудні 2020 року “Київпастранс” підписав договір з Автоскладальним заводом №1 (Луцьк), що входить до автомобільної компанії “Богдан Моторс”, про закупівлю 15 низькопідлогових тролейбусів за 173,057 млн ​​гривень.

Позначки: , ,