У столиці продовжують відновлювати пошкоджену транспортну інфраструктуру КП «Київпастранс».

Зокрема, йдеться про роботи з відновлення тролейбусної контактної мережі, пошкодженої внаслідок збройної агресії з боку росії.

 

«Наразі роботи тривають на Площі Валерія Марченка. Відновлення контактного проводу на цій ділянці дозволить відновити за постійними схемами роботу тролейбусних маршрутів № 16, № 23 та № 35. Так покращиться транспортне сполучення Святошинського району з центральною частиною міста та між Виноградарем і Сирцем», – розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він зауважив, що нещодавно на вулиці Кирилівській відновлено 2225 метрів контактного проводу, що зазнав пошкоджень унаслідок ворожого обстрілу.

 

 

«Це дозволило відновити курсування тролейбусів №№ 6, 18, 25, 28, 33. Загалом же пошкоджено близько 10 км контактного проводу. Фахівці комунального підприємства проводять ремонтні роботи з урахуванням погодних умов, які зараз нам не на руку», – зазначив Микола Поворозник.

Він також нагадав, що також унаслідок обстрілів Пущі-Водиці були пошкоджені 4 ділянки колії та зруйнована мобільна підстанція трамвайної контактної мережі. На сьогодні пошкодження колії відновлене силами підприємства – фахівці замінили 250 метрів рейок.

 

                                                             Фото: КМДА