Київ не лише передав автобуси, а й завантажив їх гуманітарною допомогою для дніпрян.

З Києва до Дніпра вирушає колонна з 30 пасажирських автобусів на заміну тим, що згоріли від час російського обстрілу минулого тижня.  10 автобусів завантажили гуманітарною допомогою.
Про це пише CityTrans з посиланням на інформацію міського голови Києва Віталія Кличка.

“Київ відправляє Дніпру в якості допомоги 30 автобусів, які курсуватимуть на маршрутах громадського транспорту. 10 з них поїдуть до дніпрян завантажені гуманітарною допомогою. Ми повинні сьогодні допомагати один одному, повинні разом вистояти і перемогти російських варварів. У цей складний час ми повинні особливо підтримувати ті міста, що знаходяться майже на лінії фронту”, – повідомив В.Кличко.

Київ передав Дніпру зручні для пасажирів автобуси, що довели свою надійність.

“Автобуси, які столиця передала Дніпру, – це МАЗи двох моделей, з низьким рівнем підлоги та пасажиромісткістю 100 та 150 осіб. Вони обладнані пандусами для комфорту пасажирів на інвалідних візках. Кабіни водіїв – із системами кондиціювання повітря. Двигун і автоматична коробка передач – виробництва відомих фірм Mercedes-Benz та Voith, що забезпечують надійну роботу”, –  зазначив В.Кличко.

Очільник Києва запевняє, що кияни не відчують незручностей у зв’язку з передачею частини рухомого складу громадського транспорту. За словами Кличка, наступного тижня Києва очікує прибуття ще 10 автобусів від західних партнерів.

Позначки: , , ,