“Київтеплоенерго” отримав на безоплатній основі 4 екскаватори та понад 130 генераторів

Уряд США передав столиці України 4 екскаватори та понад 130 генераторів. Це допоможе усувати пошкодження тепломереж, відновлювати та підтримувати теплопостачання киянам, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

“За програмою міжнародної технічної допомоги USAID Проєкт енергетичної безпеки надав КП “Київтеплоенерго” на безоплатній основі 4 екскаватори та понад 130 генераторів”, – повідомляє Віталій Кличко.

Нові екскаватори-навантажувачі JCB допоможуть аварійникам оперативно усувати пошкодження тепломереж та відновлювати теплопостачання киянам. Вони вже доставлені в столицю та найближчим часом будуть задіяні в роботі.

“Наразі в усіх районах міста працюють 38 аварійних бригад “Київтеплоенерго”. Щоденно вони усувають 30-40 пошкоджень на тепломережах. Нова сучасна спецтехніка дозволить оперативно та точно проводити розриття ґрунту, а значить пришвидшить виконання аварійних робіт”, – повідомляється на сайті на комунального підприємства.

Зазначається, що Київ вдячний Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та USAID Проєкту енергетичної безпеки за розуміння потреб енергетичної галузі, якісний супровід наданої технічної допомоги на усіх етапах – від заявки на надання технічної допомоги до її безпосереднього отримання.

Позначки: , , , ,