Британський оператор Great Western Railway (GWR), лізингова компанія Eversholt Rail і виробник рухомого складу Hitachi Rail оголосили про продовження співробітництва у сфері технічного обслуговування парку, що експлуатується.

 

Контракт вартістю понад 300 млн ф. ст., який передбачає обслуговування 36 міжміських поїздів серії 802 з комбінованим приводом, продовжено до 2028 р. Про це повідомляє CityTrans

 

Таке рішення було ухвалено з урахуванням успішного виконання компанією Hitachi Rail чинного контракту.

 

З моменту його укладання надійність парку підвищилася більш ніж на 94%, що можна вважати результатом систематичних інвестицій у технічне обслуговування поїздів та його вдосконалення із застосуванням цифрових технологій.

 

Найкращі показники надійності були відзначені влітку 2022 р., коли пробіг поїздів серії 802 на одну відмову внаслідок технічних причин становив понад 45 тис. км.

 

 

Hitachi Rail продовжує впроваджувати інноваційні рішення, зокрема бортові цифрові системи моніторингу, що дозволяють скоротити тривалість простою для огляду та ремонту візків та колісних пар на 50%. При цьому буде збережено понад 500 висококваліфікованих робочих місць на підприємствах, де проводиться технічне обслуговування поїздів серії 802, зокрема депо Лаїра в Плімуті.

 

Проведення ремонтних робіт ближче до таких ключових станцій, як Пензанс, Ексетер та Плімут, дозволить підвищити експлуатаційну готовність парку та ефективність роботи депо.

 

Крім того, продовження контракту забезпечить щорічні інвестиції у систему постачання у розмірі 70 млн ф. ст.

 

Бізнес Hitachi Rail у сфері обслуговування рухомого складу та забезпечення запасними частинами у Великій Британії приносить щорічний дохід 462 млн ф. ст.

 

Позначки: , ,