На сьогодні модель Ebusco 3.0 представлена в шарнірній версії, що забезпечує запас ходу до 700 км завдяки максимальній ємності акумулятора понад 500 кВт/год і полегшеній конструкції завдяки використанню композитів.

18-метровий Ebusco 3.0 зі стартовою вагою 14 500 кг. Максимальна місткість – 150 пасажирів. У 2023 році Ebusco заявляє, що буде ще більше розширювати виробництво за допомогою спеціальної лінії для моделей шарнірних автобусів, щоб задовольнити попит.

 

 

Композитні бічні стінки залиті піною, яка забезпечує високу теплоізоляцію. Це призводить до зниження енергоспоживання системи охолодження та опалення.

Ebusco вже отримала кілька замовлень на цей автобус протягом минулого року, включаючи замовлення для Осло, Оребро Лан, Руан і Векшо.

«Я надзвичайно пишаюся тим, що сьогодні ми представляємо цей новаторський 18-метровий автобус. Приблизно третина нашої робочої сили працює в дослідженнях і розробках та розробці, тому нам вдається постійно розвиватися з високою швидкістю. Тепер це стало найлегшим і найефективнішим шарнірним автобусом у світі», зазначив Пітер Бейвелдс, генеральний директор Ebusco.

Про це повідомляє CityTrans з посиланням на інформацію Sustainable Bus.

Позначки: