AUTOLUX та FlixBus відновили рейси між Україною та Польщею. Список напрямків.

Найбільший оператор автобусних перевезень Європи FlixBus оголосив про відновлення маршрутів до Києва та ще низки українських міст, рейси до яких були призупинені з початком війни: Житомира, Рівного, Вінниці, Умані, Хмельницького, Тернополя.

 

«Безпека наших пасажирів та водіїв є найвищим пріорітетом для нас, і ми дуже чекали слушного моменту щоб відновити ще частину наших ліній, зокрема до столиці України, – коментує Міхал Леман, директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії.

Сьогодні потік людей, які заїжджають на територію України, продовжує зростати, і, відповідно до наших даних, зараз вже становить приблизно половину від кількості людей, що виїжджають. Наша мета – дати людям можливість безпечного, комфортного і доступного пересування в цих умовах. Одним з важливих рішень, яке нами було прийнято – не піднімати ціни на квитки, не зважаючи на підвищений попит. Разом з нашими партнерами-перевізниками, ми віримо в успішний розвиток українського ринку, і маємо ще багато планів по розвитку зручних і доступних автобусних перевезень для українців», – додає він.

Загалом для подорожуючих з/до України доступні наступні прямі сполучення з Польщі до України і назад:

  • Варшава – Люблін – Луцьк – Рівне – Житомир – Київ
  • Варшава – Люблін – Львів – Івано-Франківськ – Коломия – Чернівці
  • Вроцлав – Ополе – Катовіце – Краків – Львів (з 28 квітня)
  • Краків – Львів – Івано-Франківськ

 

В свою чергу український перевізник Автолюкс, який входить до холдингу міжнародного автобусного перевізника Ecolines, відновив 3 рейси напрямку Україна ⇄  Польща:

  • Київ– Умань – Вінниця – Хмельницький – Тернопіль – Львів – Краків – Катовіце – Ополе – Вроцлав
  • Київ – Житомир – Рівне – Луцьк – Люблин – Варшава – Лодзь – Познань – Щецин
  • Одеса – Умань – Вінниця – Хмельницький – Тернопіль – Львів – Люблін – Варшава