Іспанська компанія CAF уклала контракти на виробництво 18 регіональних поїздів сімейства Coradia Polyvalent загальною вартістю 161 млн євро.

 

 

Це перші для CAF замовлення на такі поїзди після укладання іспанською компанією у серпні 2022 року угоди з Alstom щодо передачі технологічних платформ поїздів Coradia Polyvalent та Talent 3, а також щодо придбання підприємства у французькому Рейшсхоффані.

 

У рамках контракту CAF поставить 11 чотиривагонних поїздів Régiolis для регіону Нова Аквітанія на південному заході Франції та сім також чотиривагонних поїздів для Національного агентства Сенегалу з просування інвестицій та великих проектів (APIX).

 

Обидва ці замовлення виконуватимуться силами консорціуму, куди увійде і компанія Alstom, яка займеться постачанням необхідного обладнання для поїздів, тоді як CAF візьме на себе їхнє проектування та виробництво на заводі в Рейшсхоффані.

 

Таким чином, портфель замовлень CAF для Франції зросте до 2,4 млрд євро і становитиме 18% загального портфеля компанії, а французький ринок стане одним із найбільш значних для CAF.

 

В даний час CAF виконує й інші замовлення для Франції, в тому числі це 146 поїздів для приміської лінії B мережі RER Парижа, 28 поїздів Intercity для використання Національним товариством залізниць (SNCF) на лініях Париж – Клермон та Париж – Лімож – Тулуза, а також вагони трамвая для міст Монпельє та Марсель.

 

Про це інформує CityTrans з посиланням на ЦТС

 

Позначки: ,