Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що найближчим часом словацьке місто Братислава передасть Києву 25 міських автобусів у якості допомоги.

 

«Зустрівся з мером Братислави Матушем Валло в мерії столиці Словаччини. Братислава підтримувала Київ від початку широкомасштабної війни, надсилала гуманітарну допомогу. Словаччина прийняла загалом понад 100 000 українських біженців. Також Братислава була одним з 4 міст-підписантів Пакту вільних міст, до якого минулого року приєднався і Київ. Міста Пакту спільно відстоюють права місцевого самоврядування», – зазначив Віталій Кличко.

Також Віталій Кличко додав, що на зустрічі сторони домовилися про подальшу допомогу Братислави, зокрема, й у налагодженні роботи реабілітаційного центру для військових, який створює Київ.

 

«Матуш Валло запропонував допомогу в залученні світових фахівців з консалтингу у відновленні інфраструктури, розвитку транспортної системи. Також найближчим часом Братислава передасть Києву 25 міських автобусів у якості допомоги. Зараз їх готують до відправки», – підсумував мер Києва.

Про це інформує CityTrans з посиланням на ЦТС

 

Позначки: ,