Кременчуцький автомобільний завод «АвтоКрАЗ» за перші дні війни вже передав Збройним Силам України та відремонтував безоплатно автомобілів майже на $2 млн, повідомляє «Кременчуцька газета».

За словами генерального директора підприємства Романа Черняка, з підприємства на фронт поїхала військова та цивільна техніка, як нова, так і відремонтована на заводі.

«Ми безкоштовно передаємо машини армії, а також при необхідності ремонтуємо їх. Вже віддали броньований КрАЗ «Кугуар», призначений для ведення бою у місті. Також для 95-ї бригади відправили бронеавтомобіль КрАЗ «Спартан», – уточнив він.

Крім того, підприємство вже відправило на фронт КрАЗ «Фіону», що стояла на виставковому майданчику.

Зазначається, що «Фіона» призначена для виконання бойових завдань як у міських умовах, так і в умовах повного бездоріжжя. Автомобіль повністю броньований, спроєктований для захисту пасажирів від балістичних небезпек.

«АвтоКрАЗ» за перші дні війни вже передав армії та відремонтував безплатно автомобілів майже на $2 млн. Усе робиться для армії, для захисту цивільного населення та для Перемоги!», – наголосив Черняк.

Зазначимо, що 26 лютого, на третій день російського військового вторгнення в Україну «АвтоКрАЗ» безоплатно передав ЗСУ військові автомобілі на $1 млн.

Позначки: