Невеличкий спойлер від АВТЕК! На виставці City Trans & Parking 2021 буде представлено електробус МАЗ 303Е

МАЗ 303Е – це унікальний автобус, який був презентований в Києві у квітні 2021 року! Саме він відкриває нову лінійку транспорту з нульовими викидами.

Електробус оснащено новітнім німецьким електродвигуном ZF CeTrax потужністю 300 кВт і з низьким споживанням електрики.

Запас ходу в 280-320 км забезпечують батареї ємністю 412 А • ч (285 кВт * год), а підзарядка займає всього 4-6 годин. Є рішення по швидкій зарядці – до 4 годин!

Габарити електробуса адаптовані під міське середовище. Довжина — 12,43 м, ширина — 2,55 м, а висота — 3,3 м. У салоні з комфортом розміщується 72 пасажира, з них 30 — на сидіннях.

Електробус має 100% низьку підлогу, висоту входу – всього 320 мм від землі, а один із входів обладнаний відкидним пандусом для в’їзду колясок. Сидячі місця оснащені USB-роз’ємами для підзарядки смартфонів.

МАЗ-303Е має збільшену площу панорамних вікон, в салоні світло і комфортно, завдяки наявності кондиціонера, який влітку працює на оходження, а взимку на обігрів. Важливий момент – вони теж електричні.

Місце водія обладнане повністю цифровою панеллю приладів. Водій бачить на екрані всю інформацію про роботу систем автобуса. Електробус максимально обладнаний сучасними системами безпеки ECAS і EBS, є тут і датчик дощу, світла.

Хочете його побачити вживу?

Приходьте на виставку City Trans & Parking 2021 та завітайте на стенд компанії АВТЕК!

Позначки: , ,